img

Microlan

  • Ол каолиннің ерекше қосындысынан алынады.
  • Дәстүрлі каолиндер сияқты таза, дақсыз пленка жасайды.
  • Күннің күйіп қалуынан тамаша қорғайды және тоттың пайда болуын болдырмайды.

Microlan құрамында каолин мен микроэлементтердің ерекше формасы бар арнайы формуласының арқасында жемісті жұқа қабатпен қаптап, күн сәулесінің тікелей әсерінен және жемістегі артық ылғалдан туындаған күнге күйіп қалу және тоттану сияқты мәселелердің алдын алады.

Микроланды қолданғаннан кейін жемістің беткі температурасы 4-8°С төмендейді және ол жемістер мен жапырақтардың бетін толығымен жауып тұратындықтан, бүршік құрт, тли, трипс сияқты көптеген зиянкестердің жұмыртқа салуына жол бермейді. Осылайша, бұл зиянкестермен күресуді жеңілдетеді.

Микролан сонымен қатар боры бар жасуша қабырғасындағы кальцийді тұрақтандырады және жеміс целлюлозасының қаттылығын арттырады. Осылайша, бір жағынан, жемістер қоршаған ортаның әсеріне төзімді болады, екінші жағынан, олар жиналғаннан кейін ұзақ сақталады және сақтау мерзімі ұзағырақ болады.

Микроланнан табылған каолин, саз минералының толығымен табиғи түрі болып табылады және адам денсаулығына және қоршаған ортаға зиян келтірмейді.

Микроланды мезгіл-мезгіл тот басуға қарсы ұсақ жемістер кезеңінде және күннің күйіп қалуына қарсы жемістердің өсіп, пісу кезеңінде пайдалану керек. Бұл жемістердің тауарлылық пайызын, сондай-ақ жемістердің сапасын, оларды сақтау және сақтау мерзімін арттырады.

Бор

4%

Марганец

0.5%

Цинк

Кесу

Барлық өсімдіктер

Қолдану уақыты

Жемістердің өсуі кезінде

Доза

250-300 г/100 л

Тамшы доза

pH

Тығыздығы

X